Sajtóközlemény         

A Roller Chain Kft. technológiai fejlesztése

2022/12/31

A Roller Chain Kft. 2021.11.04-én 70%-os támogatási intenzitás mellett 53,1 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Roller Chain Kft. technológiai fejlesztése című pályázatával. A projekt keretében megvalósított technológiai fejlesztés során beszerzett gépekkel minden gyártási folyamatot házon belül tudunk megoldani, ami mind minőségben, mind a szállítási határidők lerövidülésében még versenyképesebbé tesz bennünket a magyarországi piacon.

 

A Roller Chain Kft. 2010-ben alakult, gazdasági társaság. A cég a vevői igényeknek megfelelő készre munkált lánckerekektől, alkatrészektől át a tengelyekig, a komplett hajtásokig gyárt eszközöket.

A projekt keretében ezen tevékenységünkhöz kapcsolódóan valósítottunk meg technológiai fejlesztést. A beszerzett gépekkel minden gyártási folyamatot házon belül tudunk megoldani, ami mind minőségben mind szállítási határidők lerövidülésében még versenyképesebbé tesz bennünket a magyarországi piacon.

A támogatás segítségével a munkavállalók nyelvi kompetenciáinak fejlesztésére angol nyelvtanfolyami képzést biztosítottunk. Marketing tanácsadási tevékenységet vettünk igénybe, hogy pontosan definiálva legyenek az üzleti és marketing célok. A munkafolyamatok hatékonyságának növelése érdekében a cég vállalatirányítási rendszert vezetett be, valamint üzleti felhőszolgálatást vettünk igénybe. A projekt megvalósítása hozzájárult ahhoz, hogy cégünk újabb szintre tudja emelni tevékenységét, ez pedig hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást jelent partnereink számára.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04146

A fejlesztés megvalósítási helyszíne: 6200 Kiskőrös Szendrey J. u. 2/5. 9 ép. 104/19 hrsz.

A projekt fizikai befejezési ideje: 2022.12.31.

 

Elérhetőségünk:

6200 Kiskőrös, Klapka Gy utca 1.

Tel: +36 30 958 5258

Email: rollerchain@freemail.hu